Combineer Cultuur, Horeca en innovatie

Creatie van publieke ruimtes / winkels waarin verschillende zaken samenkomen. Denk bv aan een atelier / winkel waarin moderne kunst wordt getoond en verkocht in biologisch afbreekbare plastic fotolijsten (ontwikkeld in de TU Delft). De kunst is van lokale en internationale makers en voor zowel jonge instappers als ervaren kunstfanaten. Het is toegestaan om in de winkel koffie te drinken en gebak te eten van de koffiebar naast de deur. Muziek- en kunstvoorstellingen trekken nog meer publiek. Uiteraard stimuleert ook de webshop verdere ontwikkeling van biologisch afbreekbare (plastic) producten. Dit concept combineert de ontmoetingsplek met cultuur, horeca en innovatie.

Reactie projectteam

Dat is inderdaad nadrukkelijk de bedoeling, zie ook 12. Als het gaat om werken maar ook voor culturele voorzieningen streven we een integratie na, bijvoorbeeld aan het centrale plein van Kabeldistrict en aan de havenzijde van Nieuwe Haven.

Het participatietraject Schieoevers Noord is een initiatief van de gemeente Delft, Kabeldistrict (Amvest en Kondor Wessels Vastgoed) en Delfts Schiekwartier (AM).

Toolkit | Privacyverklaring | Toegankelijkheid | Contact