Water Scouting Nautilus in Nieuwe Haven promoten

Deze water scouting vereniging zit al lang in de Nieuwe Haven en vervult een belangrijke recreatieve rol voor jong en oud. Scouting bestaat al heel lang en moet behouden blijven voor de Nieuwe Haven.
Promotie voor deze vorm van recreatie en ondersteuning van deze vereniging is noodzakelijk.
Een plek voor een clubgebouw bijvoorbeeld. Of een bijdrage in een nieuw schip. Leer de jeugd dat recreatie en water zeer goed samen gaan.

Reactie projectteam

De gemeente is bezig om een beeld te vormen waar de bestaande verengingen op de beste plek kunnen worden gehuisvest, zodat ook deze functies hun belangrijke rol in de stad kunnen blijven vervullen.

Reacties

2021-01-13 16:15:19

Waterscouting met een echt binnenvaartschip is maatschappelijk waardevol. Jonge techneuten in de dop leren hier veel techniek. Schepen vergen onderhoud en dus samenwerking en organiseren. Tijdens kampen wordt koken spelenderwijs geleerd en in Delft zijn veel jonge scouts uiteindelijk in de beroepsvaart terecht gekomen. Heel waardevol.

Onze kanalen
Inschrijven nieuwsbrief
Ongeldige invoer

Het participatietraject Schieoevers Noord is een initiatief van de gemeente Delft, Kabeldistrict (Amvest en Kondor Wessels Vastgoed) en Delfts Schiekwartier (AM).

Toolkit | Privacyverklaring | Toegankelijkheid | Contact