Stadsboerderij-kinderboerderij

Het plan bevat veel aandacht voor duurzaamheid, in vele vormen. Naast groen en plek voor water(berging), is educatie ook een belangrijk onderdeel. Daarom stel ik voor een stadsboerderij of kinderboerderij op te nemen in het plan, het lijkt mij belangrijk om de nieuwe generaties te leren over natuur en de herkomst van het pak melk van de AH-to-go.


Reactie projectteam

Het inrichtingsplan voor de openbare ruimte wordt de komende periode uitgewerkt. Naar aanleiding van de reacties, ideeën en opmerkingen besteden we hierin nadrukkelijk aandacht aan ontmoeten. Er komen ontmoetingsplekken op verschillende schaalniveaus: de drie pleinen en het park zijn openbaar toegankelijk en er komen ook semiopenbare binnentuinen en -hoven.

Reacties

2021-01-14 21:09:17

Ontzettend goed idee! Naast lezen, schrijven en rekenen zou ik het prachtig vinden als kinderen meer mee krijgen over waar hun eten vandaan komt. Zou misschien ook nog leuk te combineren zijn met een buurt moestuin waar vers groente en fruit voor de bewoners van de wijk verbouwd word. Lekker lokaal en vers in plaats van appels uit Nieuw-Zeeland.

2021-01-14 20:45:06

de plaats Lijm en Kultuur met overzijde goed idee.

2021-01-14 20:41:23

Wat een fantastisch en verrassend idee! Mijn steun heb je!

Onze kanalen
Inschrijven nieuwsbrief
Ongeldige invoer

Het participatietraject Schieoevers Noord is een initiatief van de gemeente Delft, Kabeldistrict (Amvest en Kondor Wessels Vastgoed) en Delfts Schiekwartier (AM).

Toolkit | Privacyverklaring | Toegankelijkheid | Contact