TEM: Tijgers. En meer.

Delft heeft alles. Behalve een expositieruimte om mensen te laten ervaren wat er in de natuur gebeurt. TEM geeft door samenwerking met Delftse ondernemers, NGO's en internationale bedrijven bezoekers de gelegenheid te ervaren wat er met de natuur gebeurt. Met AI, 3D, live-cams en met satellietbeelden. Waarom zijn tijgers belangrijker dan alle andere wilde dieren? Waarom is het afval-project van Bojan Slat zo nodig? Waarom moeten we minder vlees eten? Waarom zijn dierentuinen een archaïsch artefact dat echte conservatie belemmert? Waarom heeft Delft zoveel last van heftige regenbuien? TEM prikkelt, inspireert en geeft bezoekers richting.

Reactie projectteam

Voor Kabeldistrict is - naast de historie van het gebied (Kabelfabriek) - de gedachte dat ook de techniek vanuit hightech systemen en materialen (HTSM) nadrukkelijk in beeld komt en een wisselwerking aangaat met de wijk/de openbare ruimte. Wij vinden dit vanuit Nieuwe Haven een interessante gedachte. We nemen deze suggestie mee in onze planvorming.

Onze kanalen
Inschrijven nieuwsbrief
Ongeldige invoer

Het participatietraject Schieoevers Noord is een initiatief van de gemeente Delft, Kabeldistrict (Amvest en Kondor Wessels Vastgoed) en Delfts Schiekwartier (AM).

Toolkit | Privacyverklaring | Toegankelijkheid | Contact