Een overdekt zwembad, verwarmt door geothermie

Een overdekt zwembad, misschien verwarmt door de nieuwe geothermie bij de TU Delft, zou de leefkwaliteit sterk verhogen. Dit zou passen op de locatie noordelijk van de nieuwe haven.

Reactie projectteam

"De programmering van Nieuwe Haven wordt bepaald in afstemming met de gemeente. Op dit moment is in die programmering geen ruimte voor een zwembad. Het idee zal wel op haalbaarheid getoetst worden in verdere toekomstige ontwikkeling van Schieoevers."

Reacties

2021-02-09 13:36:31

Een goed idee, denk aan de grote en mooie zwembaden in Duitsland, waar je soms tot 22.30 u terecht kan. En dan het water zuiveren met zoutelektrolyse i.p.v. chloor.

2021-01-19 17:52:33

Indien een nieuw zwembad, hier of elders, zou ik willen pleiten voor een apart, kleiner, ondieper bassin voor activiteiten als aquajoggen., zodat je meer mogelijkheden hebt om te zwemmen, in plaats van dit soort kleine clubjes die een heel zwembad bezet houden.
Liefst zou ik zien dat je ook de gehele dag vrijzwemmen hebt, zoals waar ik vroeger kwam in Driebergen. Leszwemmen was dan blijkbaar in een ander zwembad.
Een afgeschermd stuk voor sauna ook wel fijn. In sportfondsenbad, waar ik kwam (tijd elders gewoond) moest je om af te koelen naar boven, naar beneden om te dompelen en weer naar boven voor relaxen.

2021-01-16 13:36:22

Verwarmd is met een D.

2021-01-09 03:06:49

Gecombineerd met een sauna!

Onze kanalen
Inschrijven nieuwsbrief
Ongeldige invoer

Het participatietraject Schieoevers Noord is een initiatief van de gemeente Delft, Kabeldistrict (Amvest en Kondor Wessels Vastgoed) en Delfts Schiekwartier (AM).

Toolkit | Privacyverklaring | Toegankelijkheid | Contact