DÉ KABELCLUB

Hoewel verdwalen in de nacht nu iets is wat heel vér van ons vandaan staat gloort er hoop aan de horizon.
Het nachtleven van Delft daarentegen kan wel een impuls gebruiken. Niet zomaar een plek, néé de kabelclub. Een plek met ruimte voor de vele spectra van de elektronische muziek. Want muziek is een van die dingen die ons samenbrengt, in de nacht komen ideeën tot leven, worden vriendschappen gesloten en liefde ontdekt. De huidige kabelfabriek leent zicht met haar uiterlijk ideaal voor zo'n plek, ergens waar niet alleen ruimte is voor het beluisteren en dansen op muziek.
Maar ook een plek waar nieuw talent zich kan ontwikkelen en tonen. Dus wat wat willen we nou liever dan na deze corona-ellende op het fietsie naar een plek waar je kan genieten van de klanken van de nacht en helemaal jezelf kunt zijn. Benieuwd? Steun dan dit idee, alle input is welkom. Groet DDC.

Reactie projectteam

Voor de invulling van cultuur, kunst en muziek op Kabeldistrict denken we na over de exacte programmering. Dit idee wegen we nader af, naast andere ideeën.

Reacties

2021-01-30 13:25:40

Ja heel serieus. Ten eerste we werken/studeren etc nu allemaal thuis klopt. Maar dit is niet voor eeuwig en hopelijk snel voorbij. Ten tweede gaat het hier om toevoegen van ‘nachtleven’ met een andere kwaliteit dus niet een kroeg met wat muziek en verder veel drank (niks ten nadele aan dit soort gelegenheden). Maar een plek waar het meer draait om de muziek, dit soort plekken zijn in Delft nu niet aanwezig.

2021-01-29 14:19:22

het nachtleven van Delft kan nog wel een impuls gebruiken? Serieus? Door de verkamering is er vrijwel geen wijk meer in Delft waar er geen geluidsoverlast is. Nu we allemaal thuis werken, thuis studeren en online les volgen merkt iedereen hoeveel geluid zijn/haar buren maken en snakt men naar stilte. En dus...dus wijkt iedereen massaal naar het Delftse Hout of naar het Abtswoudse Bos. Stilte, dat heeft Delft nodig. Stadsbewoners leven korter o.a. vanwege de permanente aanwezigheid van geluid (en fijnstof), laten we daar eens verandering in aanbrengen.

Het participatietraject Schieoevers Noord is een initiatief van de gemeente Delft, Kabeldistrict (Amvest en Kondor Wessels Vastgoed) en Delfts Schiekwartier (AM).

Toolkit | Privacyverklaring | Toegankelijkheid | Contact