Bereikbaarheid

De chat was niet geactiveerd dus vandaar deze reactie. Er wordt gesproken over pakkethubs en andere verdeelpunten maar hoe wordt omgegaan met bijv. een Appie of een Picknick bezorging? Geldt ook voor een bedrijf als de onze waarbij zware materialen aan de deur moet worden afgeleverd. Is hier voldoende "parkeerplek" voor? Zonder dat je bijvoorbeeld het overige auto verkeer ophoud of dat je onnodig een parkeerboete krijgt. Mijn medewerkers zijn alleen en kunnen niet de goederen op straat zetten om vervolgens een parkeerplek te gaan zoeken.
Is verder de breedte van de straten hierop berekend want wij zien zoals op de Gasthuislaan dat er alles aan gedaan wordt om vrachtwagens als bakwagens te weren. Ik maak mij grote zorgen om deze bereikbaarheid op Schieoevers Noord

Reactie projectteam

In de planontwikkeling en uitwerking houden we rekening met leveringen van goederen en pakketjes, waarbij er steeds meer systemen en mogelijkheden zijn om dit efficiënt te organiseren/bezorgen.

Het participatietraject Schieoevers Noord is een initiatief van de gemeente Delft, Kabeldistrict (Amvest en Kondor Wessels Vastgoed) en Delfts Schiekwartier (AM).

Toolkit | Privacyverklaring | Toegankelijkheid | Contact