Boulevard langs de Schie met restaurants en cafés

Een boulevard om langs het water te kunnen flaneren. Versierd met mooie lantaarns en een mogelijkheid om op het terras te zitten van een restaurant of café. Dit zorgt voor een prettige tweede stadskern om na te borrelen na werk of een andere sfeer (sfeervolle industriële stijl) te proeven dan het oude stadscentrum. Hierbij speelt groen, de Schie en een sfeervolle inrichting van het gebied een belangrijke rol om het gebied aantrekkelijk te maken.

Het is belangrijk om een gebied (boulevard) te ontwikkelen aangezien dit in de omgeving niet in de stijl te vinden is. Kortom een aantrekkingskracht voor mensen in de nabije omgeving. Een mogelijkheid om het een aantrekkelijk gebied te maken om in te wonen of de vrije tijd door te brengen. Ziet je het al voor je? Flaneren op een zomeravond langs de Schie waarna je gaat borrelen met vrienden/familie uitkijkend op het water waar boten langs varen?

Reactie projectteam

Voor de invulling van de landschappelijke/groene parkzone langs de Schie denken we nu na over de exacte programmering. Dit idee wegen we, naast andere ideeën, nader af op haalbaarheid en wenselijkheid.

Het participatietraject Schieoevers Noord is een initiatief van de gemeente Delft, Kabeldistrict (Amvest en Kondor Wessels Vastgoed) en Delfts Schiekwartier (AM).

Toolkit | Privacyverklaring | Toegankelijkheid | Contact