Geen blokkendozen

Bouw aub geen blokkendozen als bij het station. Maak er een mooie wijk van met variatie in hoogten, gevels en veel bomen.

Reactie projectteam

In het Ruimtelijk kwaliteitskader hebben we nadrukkelijk aandacht voor variatie in hoogtes in aansluiting op omgeving. Ook de landschappelijke inrichting en beeldkwaliteit in relatie tot culturele dimensie is daarbij belangrijk. Handhaving van diverse cultuurhistorische elementen in de plannen draagt bij aan een herkenbare in de maatschappij verankerde wijk. De ontwikkelaars van Kabeldistrict zijn ook voor een deel belegger en hebben daarom zelf ook belang bij goede woningen en leefomgeving. In Nieuwe Haven/Delfts Schiekwartier proberen wij de gebouwen flexibel en demontabel te ontwikkelen, zodat er niet alleen ingespeeld wordt op de huidige woningbehoefte, maar we ook de toekomstbestendigheid van de gebouwen garanderen. In de toekomst kunnen dan de woningen bijvoorbeeld relatief eenvoudig worden vergroot of zelfs getransformeerd naar bijvoorbeeld kantoren.

Reacties

2021-01-14 21:08:44

we hebben al veel hoogbouw strak velden klaar zijn en het Park langs schie valt weg door zon inval in het park langs schie west! dus beperkte hoogbouw

Het participatietraject Schieoevers Noord is een initiatief van de gemeente Delft, Kabeldistrict (Amvest en Kondor Wessels Vastgoed) en Delfts Schiekwartier (AM).

Toolkit | Privacyverklaring | Toegankelijkheid | Contact