Music Incubator

Creëer dé music incubator. Grenzend aan de technische hotspot TU campus kan de culturele muzikale tak van Delft niet achterblijven. Innoveer in muziek, kruis de werelden van techniek en muziek en maak ruimte voor een plek die kan evolueren. Muziek moet ontstaan, dus voorzie in middelen en faciliteiten en geef ruimte. Werk samen met TU Delft en Lijm en Cultuur als volwaardige partners. Exploiteer slim en bouw een duurzaam verdienmodel. Betrek gevestigde bewoners van de Schiehal zoals Sven Figee.

Stichting Pop Promotie Delft staat te popelen om verder vorm te geven aan deze ideeën.

Contact mij voor meer info.

Reactie projectteam

We investeren in kunst en cultuur op een aantal manieren. De gemeente onderzoekt op welke wijze een poppodium een plek kan krijgen in de stad. Schieoevers, en daarmee zeker ook Lijm&Cultuur, zijn hierbij ook nadrukkelijk in beeld. Kabeldistrict vindt kunst en cultuur heel belangrijk om de levendigheid van de locatie te bevorderen en te zorgen dat het ook voor bezoekers een aantrekkelijke plek is. Nu al kijken we door middel van placemaking hoe we ook invulling kunnen geven aan kunst en cultuur.

Het participatietraject Schieoevers Noord is een initiatief van de gemeente Delft, Kabeldistrict (Amvest en Kondor Wessels Vastgoed) en Delfts Schiekwartier (AM).

Toolkit | Privacyverklaring | Toegankelijkheid | Contact